There Ain'T No Party Like An Allina Party. - Don'T Be An Amber Allina.

Mysigt sätt att ta sig fram

Det finns många sätt att ta sig bra spå och det är ju trevligare om man gör det på en lite mysigare sätt. Jag tycker att båttransport är det mysigaste. Det är så härligt att det finns båttransport i Stockholm, det gör det hela lite mysigare och trevligare.
Ett väldigt bra sätt att skapa bra stämning om man är på date till exempel, ja då rekommenderar jag att man tar båten ut till djurgården istället för bussen om man kan välja.

Trevligt sätt att resa på

Ja det är verkligen ett trevligt sätt att resa på och man blir glad av att sitta på båten och det är på något sätt mycket mer harmoniskt och inte lika stressigt och opersonligt som när man sitter på tunnelbanan eller bussen. Ja det är verkligen mysigt och något man borde passa på att göra när det är möjligt. Det blir en liten mini break från att stress och hets.
Det vore härligt om det fanns fler båtturer som man skulle kunna göra, ja det vore verkligen något för alla stressade människor i stan. Vi behöver komma ut i naturer lite mer och få njuta och koppla av lite mer. Det bästa vore om det inte fans internet och ingen signal så att man bara måste ta det lugnt för en liten stund. Man kan inte vara uppkopplad. Ja det tror jag skulle vara bra för alla, för vi behöver alla lite paus från alla måsten som vi har och det kan vara bra att bara sitta och ta det lugnt när man ska ta sig från en plats till en annan och inte tänka att man måste hinna med allt på bussresan eller liknande. Tycker vi borde ta tillfället i akt att ta det lugnt och skönt några minuter när vi åker i något fordon från en plats till en annan.